22 år og nogle af livets store spørgsmål?

Jeg har fødselsdag i dag, og i den anledning, så har jeg skrevet et lille indlæg med nogle af de ting som jeg - af en eller anden grund - tænker på og undrer mig over.. Der er helt sikkert flere ting jeg undrer mig over, men dem kan jeg ikke lige komme i tanken om nu. Men det har været ret sjovt at skrive det dette indlæg 😄 

Ting jeg undrer mig over: 

Hvorfor sidder p-skiven i højre side af bilen og ikke i venstre? 

Der er jo ingen der har så lange arme at de kan nå  p-skiven fra førersædet og man skal derfor enten kravle over passagersædet eller gå ud og rundt om bilen. Uanset hvad, så vil der jo altid være en i venstre side, så hvorfor sidder den ikke bare der? 

Hvornår skifter det mellem nat og dag? 

Jeg mener selv, at det skiller omkring kl. 5. Fra kl. 5-23.00 er det dag, og fra 23.00-05.00 er det nat. Hvad synes I? 

Ved hvilken alder skifter betegnelserne for hvilken titel man har som hunkøn - altså, hvornår er man en pige, kvinde, dame? 

Jeg har ikke fundet frem til et svar på det her spørgsmål, men jeg tænker på det hver dag  - her kommer mine foreløbige tanker: 

0-2 år = baby

2-12 år =  barn/pige

13-19 år = Teenager

20-25 år = Ung pige

26-49 = kvinde

50-? = Dame

+ og, hvorfor der så mange forskellige titler til hunkøn når der kun er to til mænd? (dreng, mand (er der flere))?

Hvordan kan noget være ekstra vådt eller ekstra tørt?

Ja, der er ikke så meget at sige her? Når noget er vådt er det vel vådt - og omvendt med tørt?

Hvorfor gå flere gange når man kan nøjes med en?

Det er lidt modsat af hvad man altid hører, men jeg forstår ikke hvorfor man vil gå flere gange når man kan klare det på en gang? Det kan godt være man så skal bære liiiidt mere end hvad man kan holde til, men man skal stadig kun gå en gang?

Hvordan kan man vide, om lyset i køleskabet slukker, når man lukker lågen?

Ja, heller ikke så meget at sige her... Enten skal man selv sætte sig ind i køleskabet og luk lågen, eller også skal man smide noget ind som kan filme indefra mens man lukker.

Hvad hedder den del af inder-armen som er modsat albuen? (altså der hvor der oftest bliver taget blodprøver)? Nede på benet hedder den modsatte af knæet knæhase, men det heller vel ikke albuehase?

Måske er jeg den eneste der gør det, men Hvorfor skruer man ned for radioen, når man sidder i bilen og ikke kan finde vej?

Jeg tager mig selv i det hver gang og så griner jeg lidt af mig selv 😂 Hvorfor dælen skulle det hjælpe på at finde vej hvis man slukker radioen?

Hvorfor siger man "et par bukser", når det kun er et stykke tøj?

og, dem der går med de bukser hvor der er kæmpe huller i, betaler de for hullerne eller bliver tøjet billigere?(ellers er det da dumt at købe dem hvis man betaler mere end man får)

Det var de tanker som er gået gennem mit hovede de sidste par måneder. Har I nogle ting som I har undret jer over, så skriv dem endelig i kommentarfeltet, det kunne være lidt sjovt 😊

Nu vil jeg nyde de sidste timer alene inden jeg bliver hentet og resten af min fødselsdag så er planlagt som overraskelse for mig, så jeg aner ikke hvad jeg skal. 😊 Det lyder normalt ikke som mig, men jeg tænkte det var god træning for mig at have en 'hyggedag' hvor jeg ikke ved hvad der skal ske, men jeg er alligevel tryg fordi det er med min familie. Jeg håber I alle får en rigtig dejlig dag!

Og ikke mindst en helt fantastisk sommer!